Stirile zilei de Luni, 23 Aprilie 2018 - Cuget Liber Online


Mai multe ştiri online:

Primăria Mangalia va supraimpozita clădirile rămase în paragină

Ştire online publicată Sâmbătă, 22 Aprilie 2017. Autor: Carmen MOCANU
Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, a participat, recent, la o întâlnire organizată de ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, cu agenții economici și hotelierii din sudul litoralului pe tema pregătirii sezonului estival 2017. 

În cadrul discuțiilor, edilul Mangaliei a precizat că principala preocupare a administrației locale o reprezintă clădirile în paragină, care vor fi supraimpozitate, anul acesta, conform noilor prevederi ale Codului Fiscal. 

„În acest an, am identificat și notificat proprietarii terenurilor și clădirilor aflate în paragină, urmând să se aplice supraimpozitarea acestor active”, a explicat edilul Mangaliei. 

El a mai afirmat că membrii Consiliului Local au aprobat Regulamentul pentru organizarea serviciilor publice de salvare acvatică-salvamar și a posturilor de prim-ajutor pe plajele cu destinație turistică din municipiul Mangalia și stațiuni. 

„Pentru finanțarea acestor servicii, avem alocată de la Guvern suma de 870 de mii de lei, însă banii nu sunt suficienți pentru asigurarea unui serviciu de calitate, la standardele și dotările impuse de lege”, a spus primarul Cristian Radu. 

Edilul a adăugat că Primăria Mangalia a elaborat o schemă de ajutor de minimis pentru acordarea reducerii de 50% la plata impozitului pe clădirile și terenurile deținute de agenții economici care funcționează 12 luni. 

La aceeași întâlnire, factorii de decizie de la nivel central din cadrul celorlalte instituții publice au dat asigurări că vor sprijini operatorii economici de pe litoral în ceea ce privește combaterea oricăror forme de fraudă fiscală. 

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
joi, 19 aprilie Foto : ACCIDENT GRAV! Bărbat CĂLCAT PE CAP DE TRACTOR. Intervine elicopterul SMURD 24901 vizite, 0 comentarii ACCIDENT GRAV! Bărbat CĂLCAT PE CAP DE TRACTOR. Intervine elicopterul SMURD
Economie
marti, 17 aprilie Foto : EXPLOZIE la bordul unei nave de cercetări! O persoană A DISPĂRUT 10851 vizite, 1 comentarii EXPLOZIE la bordul unei nave de cercetări! O persoană A DISPĂRUT
Sport
miercuri, 18 aprilie Foto : UPDATE. Răzvan Burleanu, REALES PREȘEDINTE AL Federației Române de Fotbal 8758 vizite, 0 comentarii UPDATE. Răzvan Burleanu, REALES PREȘEDINTE AL Federației Române de Fotbal
Actual
ieri, ora 11:14 Foto : Țara care introduce pedeapsa cu moartea pentru violatorii de copii 4536 vizite, 0 comentarii Țara care introduce pedeapsa cu moartea pentru violatorii de copii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.6417 secunde