Mai multe ştiri online:

Primăria Mangalia reabilitează trotuarele și aleile de acces în blocuri

Ştire online publicată Miercuri, 06 Februarie 2019. Autor: Carmen MOCANU
Primăria Municipiului Mangalia continuă, în această perioadă, lucrările de modernizare a domeniului public. Pe mai multe străzi din localitate au loc intervenții la aleile pietonale, dar și la cele de acces în blocuri. Lucrările vizează reparații la trotuare, reamenajarea spațiilor verzi din jurul blocurilor, prin plantarea de gazon și diverse tipuri de flori, montarea de becuri led la iluminatul public și înlocuirea mobilierului urban deteriorat (coșuri de gunoi și bănci).

„Am început astfel de lucrări încă de anul trecut, după ce gospodărirea orașului a fost preluată de Primărie, de la Consiliul Local. Lucrările s-au sistat pe durata sezonului rece, dar acum profităm de îmbunătățirea vremii, pentru a relua proiectul de sistematizare. Anunț locuitorii Mangaliei că, în prezent, lucrăm pe strada Rozelor și alei adiacente, iar apoi continuăm cu Șos. Constanței, Ștefan cel Mare și alte zone ale orașului”, a declarat primarul Mangaliei, Cristian Radu.

Tot în această perioadă, Primăria Mangalia pregătește lucrări de intervenție pentru modernizarea trotuarelor din cartierul de case („Coloniști”).

„Pe multe străzi din acest cartier nu există deloc trotuare, iar acolo unde există nu au fost reabilitate niciodată. Este o investiție cerută de populație, întrucât pietonii nu au pe unde circula și din această cauză au avut loc multe accidente”, a mai completat edilul orașului.

Concomitent cu lucrările de sistematizare a domeniului public, vor demara și lucrările de modernizare a stațiunii Saturn, cu fonduri UE. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7675 secunde