€ 4.726
£ 5.3065
$ 4.2193

Mai multe ştiri online:

Primăria Mangalia modernizează zona centrală a orașului, cu bani europeni

Ştire online publicată Marţi, 15 Ianuarie 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Reprezentanții Primăriei Municipiului Mangalia au semnat, recent, contractul cu finanțare europeană, în valoare de aproximativ un milion de euro, destinat reabilitării Pieței Republicii, din localitate. Proiectul face parte dintr-un program transfrontalier româno-bulgar, care prevede reabilitarea tramei stradale din centrul orașului.

Conform documentației tehnice, va fi creată o zonă de promenadă, se va interveni cu lucrări la terasamente, suprafețe carosabile, trotuare, pavaje pietonale, spații verzi, utilități și alte dotări de mobilier urban. În curând, va fi demarată procedura de licitație, urmând ca lucrările în teren să înceapă, cel mai târziu, în vara acestui an, cu o durată de 12 luni.

Un alt proiect important, în parteneriat cu Primăria Balcik, urmează să fie semnat, în perioada imediat următoare. Acesta se referă la reabilitarea a 17 străzi din zona centrală a orașului pentru o mai bună desfășurare a traficului rutier și pietonal. În acest sens, se vor reface trotuarele, spațiile verzi și alte suprafețe adiacente de pe străzile supuse reabilitării.

În prezent, mai este în implementare un alt proiect cu fonduri europene, care prevede modernizarea stațiunii Saturn, lucrările urmând să înceapă în această primăvară. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7154 secunde