Primăria Mangalia caută constructori pentru Clubul Nautic "Callatis"

383
1
Primăria Mangalia a lansat un anunț de licitație în sistem SEAP prin care dorește să contracteze compania care se va ocupa de execuția lucrărilor pentru proiectul "Club Nautic Callatis". Reamintim că, întregul proiect este finanțat prin Programul de Cooperare Transfrontalieră România-Bulgaria 2007-2013 și va fi implementat pe o perioadă de 16 luni de la semnarea contractelor de finanțare. Astfel, Primăria Mangalia trebuie să se ocupe de găsirea unei companii care să ofere serviciile menționate anterior, contra sumei de 3.376.822.49 de lei. 


Scopul principal al acestui demers îl reprezintă crearea unei legături economice și sociale în zona transfrontalieră Mangalia-Balcic prin stimularea dezvoltării afacerilor pe segmentul de turism nautic. Prin înființarea Clubului Nautic Callatis vor fi sprijinite firmele ce pot contribui la dezvoltarea segmentului de turism nautic și implicit la dezvoltarea turismului de litoral. Aceste acțiuni vor contribui la diminuarea divergențelor economice în regiunea de graniță vizată, crescând totodată potențialul de turism nautic al zonei Mangalia-Balcic și al zonei de coastă Constanța-Dobrich. 

Clubul va avea o structură de tip P+1 și va fi dotat cu spații de găzduire pentru operatorii în turism nautic, săli pentru organizarea de evenimente, spații pentru secretariatul comun al firmelor găzduite. Acestea vor fi dotate cu obiectele de mobilier și toată logistica necesară desfășurării unei activități în condiții normale. Supli-mentar, membrii clubului vor avea acces la o ambarcațiune de agrement ce va fi elementul reprezentativ al Clubului. Menționăm că firmele interesate de licitația deschisă își pot depune oferta până pe 20 decembrie, ora 11.00. Licitația va avea loc în aceeași zi, de la ora 14.00. 


Comentează știrea

Borat
12 decembrie 2012
Si noi

Si noi cei din Eforie cautam sa facem ceva dar nu reusim. Primarul nostru nu cauta nimic.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 12 Decembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Comandament de iarnă la Mangalia
Pagina a fost generata in 0.9618 secunde