Primăria Mangalia acordă tabere gratuite pentru elevii cu medii mari

179
Primăria Mangalia acordă tabere gratuite pentru elevii cu medii mari - mangalia-1501258388.jpg

Articole de la același autor

Primăria Mangalia oferă, pentru al V-lea an consecutiv, tabere gratuite pentru elevii merituoși de la școlile și liceele din oraș. 


În această vară, autoritățile locale pun la dispoziția elevilor cu medii mari aproximativ 350 de locuri în taberele organizate la Oglinzi (Târgu Neamț), Drobeta (Mehedinți), Codrii de Aramă (Botoșani) și Bușteni (Prahova). Primii 40 de elevi cu rezultate bune la învățătură vor pleca în tabăra de la Drobeta, în perioada 7 - 13 august, următoarea tabără fiind organizată în perioada 16 - 22 august în aceeași locație, cu participarea a 50 de elevi. Alte serii formate din 123, respectiv 40 de copii vor pleca în perioada 21 - 27 august la Codrii de Aramă și 31 august - 6 septembrie la Bușteni. În tabăra de la Oglinzi, în perioada 2 - 8 septembrie, 80 de elevi merituoși ai orașului își vor petrece ultimele zile de vacanță într-un mod cât mai plăcut. În aceste centre de recreere, elevii beneficiază de condiții bune de cazare, masă, transport, excursii și drumeții.


Proiectul "Tabere pentru stimularea elevilor cu rezultate deosebite la învățătură" a fost inițiat în urmă cu cinci ani ca o recompensă pentru elevii care se dedică studiului și obțin rezultate bune la școală. 


"Mă bucur că prin acest proiect, alături de cel al burselor școlare, contribuim la stimularea elevilor să învețe cât mai bine, încurajând, totodată, performanța școlară", a precizat primarul Cristian Radu. 


Alți zece copii, care provin din familii nevoiașe, vor pleca în tabără cu ajutorul Asociației "ProActiv pentru Comunitate", în colaborare cu Primăria Mangalia și Direcția de Asistență Socială. 


În urma campaniei "Cumpără o prăjitură de casă și trimite un copil în tabără", patru dintre acești copii vor fi susținuți în totalitate și șase parțial, din banii rezultați în urma campaniei inițiată de asistenții sociali, cu sprijinul mai multor oameni generoși ai localității.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0207 secunde