Primăria Cumpăna, dezbatere privind bugetul comunei

249
1
Primăria Cumpăna, dezbatere privind bugetul comunei - cumpana2-1488557012.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Primăriei Cumpăna au organizat, zilele trecute, o dezbatere publică cu privire la probleme de interes pentru administrația publică locală.


În cadrul întâlnirii cu locuitorii s-au discutat mai multe teme precum buge-tele de venituri și cheltuieli ale comunei Cumpăna, SC Salubrizare și Gospodărire și Clubului Sportiv "Victoria". 


Pe lângă primarul Mariana Gâju, la acțiune au mai fost prezenți viceprimarul Florin Neagu, secretarul comunei Sorin Daniel Nicolae, o parte a consilierilor locali și functionari publici din cadrul Primăriei Cumpăna.


Pe parcursul întâlnirii, șefa administrației a prezentat celor prezenți proiectul de buget pe anul 2017 și a informat că veniturile totale planificate sunt de 42.636.462 lei reprezentând 8.339.170 lei din surse proprii și 34.279.292 lei din surse atrase. Totodată, ea a adăugat că, din totalul banilor, 24.483.309 lei vor merge la capitolul investiții.


De asemenea, printre altele, primarul Mariana Gâju a spus că misiunea Primăriei comunei Cumpăna constă în asigurarea respectării drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor și oferirea unor servicii publice locale de calitate, realizate în condiții de eficiență, într-un mod echitabil, transparent și legal. 


Comentează știrea

Nu pot sa adorm
4 martie 2017
Fara primarita Gaju

Gaju imi apare noaptea in vise.Ba este demon,ba este inger salvator.O visez pe Gaju ca imi pupa copii,ca-i duce la scoala,o visez ca-i spala la fund.Altadata o visez ca ma pupa si pe mine.Atunci am un cosmar.Ma trezesc speriat si transpirat.O vad pe Gaju dimineata in caimacul din ceasca de cafea.O vad cum pluteste ca un spirit in fumul de tigara.O vad pe Gaju in vanzatoarea de la alimentara.Vanzatoarea imi baga sticla de ulei in geanta,uleiul este gratis,vanzatoarea Gaju imi da o acadica.Gaju iar ma pupa.Ma trezesc.Ce bine ca a sunat ceasul.Gaju este peste tot.Gaju este "in cele ce sunt si-n cele ce maine vor rade la soare".

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3815 secunde