Primăria Cumpăna, apel către beneficiari să ridice pachetele cu alimente de la UE

199
1
Primăria Cumpăna, apel către beneficiari  să ridice pachetele cu alimente de la UE - primariacumpanaapelbeneficiari-1468252515.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Primăriei Cumpăna au prelungit programul de funcționare pentru distribuirea ajutoarelor alimentare din Programul Operațional pentru Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD) acordat de Uniunea Europeană și Guvernul României prin Ministerul Fondurilor Europene.

Drept urmare, acestea se vor distribui și în această săptămână, în perioada 12 - 15 iulie, între orele 9.00 - 13.00. Locația unde se realizează distribuția este piața agroalimentară din localitate.

Fiecare cutie conține următoarele alimente și cantități: făină albă de grâu (o pungă de 1 kg), mălai (două pungi de 1 kg), paste făinoase (o pungă de 400 g), ulei (2 sticle de 1 litru), zahăr (o pungă de 1 kg), conservă carne de vită (o cutie metalică de 300 g), conservă pateu de ficat de porc (o cutie metalică de 200 g), conservă de pastă de tomate (o cutie metalică de 400 g), orez (o pungă de 1 kg), fasole boabe (o pungă de 500 g).

Menționăm că beneficiarii acestor ajutoare sunt persoanele cu handicap grav și accentuat (adulți și copii), persoane neinstituționalizate, familiile și persoanele singure cu venit minim garantat, șomerii și pensionarii cu venituri de minim 400 de lei. 

Comentează știrea

cumpanel
12 iulie 2016
educatie in cizme

alooooooo! ati votat ? va rugam sa veniti la primarie sa va luati dreptul ! cum mai justificam statul degeaba si neasfaltarea de stradute?

Articole pe aceeași temă

Luni, 27 Iunie 2016
Stire din Social : Botez social la Cumpăna
Luni, 06 Iunie 2016
Stire din Eveniment : Accident  cu patru victime
Pagina a fost generata in 0.4203 secunde