Primăria Cumpăna a repartizat cinci locuințe ANL unor tinere familii

203
Primăria Cumpăna a repartizat  cinci locuințe ANL unor tinere familii - cumpanalocuinteanl-1592923822.jpg

Articole de la același autor

Bucurie mare pentru mai multe familii de tineri din comuna Cumpăna, după ce au primit cheile noilor locuințe așteptate de mai mult timp!

Reprezentanții administrației publice din Cumpăna au organizat, zilele trecute, festivitatea de înmânare a cheilor pentru cinci locuințe de tip ANL rămase libere, ca urmare a predării lor de către vechii locatari din diverse motive.

"Un nou început pentru cinci familii din comuna noastră! Fiecare a primit, astăzi, cheia locuințelor de tip ANL, rămase libere ca urmare a predării lor de către vechii locatari, din diverse motive. Le doresc tuturor să aibă parte de un nou început frumos, cu mult noroc și sănătate", a transmis primarul Mariana Gâju pe pagina sa de Facebook.

Șefa administrației din Cum-păna a explicat că este vorba despre apartamente de două camere. În plus, a adăugat că repartiția s-a efectuat în baza H.C.L. Cumpăna nr. 29 din data de 26.02.2020, privind aprobarea listei referitoare la ordinea de prioritate în soluționarea cererilor pentru locuințele construite de ANL în regim de închiriere, prin tragere la sorți.

Pe lângă cheile de la apar-tamente cele cinci familii, aflate la început de drum, au primit din partea primarului Mariana Gâju și câte o icoană care să le binecuvânteze noile locuințe. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5088 secunde