Mai multe ştiri online:

Primăria Cumpăna a dat startul campaniei "Dar din dar se face rai"

Ştire online publicată Marţi, 23 Aprilie 2019. Autor: Madlena CĂLUGĂREANU
În prag de sărbători Primăria și Consiliul local Cumpăna încearcă să demonstreze cât de puternic este dictonul „dar din dar se face rai”, oferind un strop de fericire și lumină în sufletele persoanelor vârstnice cu venituri reduse și persoanelor cu dezabilități de gradul I.

Cu ocazia sărbătorilor de Paște, 270 de persoane vârstnice cu venituri reduse și persoane cu dizabilități gradul I vor primi pachete conținând produse alimentare necesare hranei zilnice, precum ulei, zahăr, făină, orez și cozonac.

Totodată, Primăria și Consiliul Local Cumpăna în parteneriat cu Asociația pentru Dezvoltare Comunitară Cumpăna, Grădinițele “Florilor” și “Sf. Maria”, Liceul Tehnologic “Nicolae Dumitrescu”, au demarat cu ocazia sărbătorilor de Paște campania locală de strângere de fonduri „Fă-le o bucurie!”. Pachetele pregătite vor fi donate unui număr de 15 familii nevoiașe identificate de către asistenții sociali ai Serviciului Public de Asistență Socială din cadrul primăriei. Evenimentul are loc astăzi, începând cu ora 10.00, la domiciliul persoanelor vârstnice din localitate, urmând ca la ora 11.00, pachetele pregătite la sediul cantinei sociale de lângă Biserica “Sf. Parascheva”, din Cumpăna, sa fie oferite familiilor incluse în cadrul Campaniei „Fă-le o bucurie!” 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.5664 secunde