€ 4.7326
£ 5.2538
$ 4.2139

Mai multe ştiri online:

Primăria Constanța scoate la licitație amplasamente pentru comerț în parcuri

Ştire online publicată Luni, 26 Iunie 2017. Autor: Carmen MOCANU
Reprezentanții Primăriei Constanța reiau licitația publică deschisă în scopul închirierii de amplasamente rămase în Constanța, în vederea desfășurării de activități comerciale temporare în zone publice, în perioada sezonului estival 2017.


Acțiunea va avea loc la sediul Primăriei Constanța la data de 29 iunie. 


În acest context, se va face licitație pentru activitatea de comercializare sucuri naturale și sandwich-uri cu utilaj specializat (aparat) fiind disponibile două amplasamente, respectiv în Zona Parc Gară și Zona Parc Poarta 6. Totodată, pentru activitatea de comercializare sucuri naturale și sandwich-uri (produse alimentare) cu utilaj specializat (vehicul) este disponibil un loc în Zona Parc Tăbăcărie (Zodiac). Totodată, pentru activitatea de comercializare pop-corn și vată de zahăr - utilaj specializat (aparat) sunt scoase la licitație cinci amplasamente în următoarele locații: Zona Parc Casa de Cultură, Zona Parc Far, Zona Parc Gară, Zona Parc Tomis II și Zona Parc Poarta 6. 


Și cei care doresc să închirieze amplasamente pentru activitatea de închiriere echipament sportiv pot participa la licitație deoarece mai sunt libere două locuri. Mai exact, pentru biciclete simple în Zona Parc Tăbăcărie (Zodiac) și pentru karturi în Zona Parc Gară. Pe de altă parte, pentru activitatea de comercializare înghețată (tonetă) mai este disponibil un singur amplasament în Zona Parc Tomis II.


Garanția de participare (rambursabilă) este de 100 lei/amplasament/tip de activitate/zonă. Taxa de participare (nerambursabilă), este de 100 lei/amplasament/tip de activitate/zonă. 


Data limită pentru depunerea ofertelor este 28 iunie, ora 16.00. Ofertele se vor depune la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall, Bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul II, biroul nr. 3. Relații suplimentare se pot obține de la Serviciul Autorizare Agenți Economici, telefon: 0241.488.192.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7771 secunde