Primăria Constanța reia licitația pentru închirierea tonetelor în sezonul estival

201
Primăria Constanța reia licitația pentru închirierea tonetelor în sezonul estival - primariaconstanta4-1497187968.jpg
Reprezentanții Primăriei Constanța reiau licitația publică în scopul închirierii amplasamentelor rămase libere în Constanța și stațiunea Mamaia, în vederea desfășurării de activități comerciale temporare în zone publice, în perioada sezonului estival 2017.


Acțiunea va avea loc la data de 19 iu-nie 2017, ora 12.00, la sediul primăriei din B-dul Tomis nr. 51.


Concret, licitația se va organiza pentru activități ce vizează producerea și comercializarea de sucuri naturale/sandwich-uri sau pop-corn/vată de zahăr, închiriere echipament sportiv (biciclete simple/karturi) și comercializare înghețată la tonetă. Totodată, se au în vedere și activitățile ce vizează comercializarea hand made (aticole lucrate manual) și cadouri estivale cu articole promoționale pentru municipiul Constanța, stațiunea Mamaia și Sat Vacanță.


Potrivit organizatorilor, oferta se va depune pentru fiecare amplasament în parte, pe tip de activitate desfășurată. Garanția de participare (rambursabilă) este de 100 lei/amplasament/tip de activitate. Taxa de participare (nerambursabilă), este de 100 lei/amplasament/tip de activitate. Prețul minim de pornire al licitației publice deschisă, modalitatea de organizare și desfășurare a licitației, cât și zonele cu numărul de amplasamente, sunt detaliate în caietul de sarcini și în instrucțiunile privind organizarea și desfășurarea procedurii de închiriere, care se obțin odată cu achitarea taxei de participare/ampla-sament/tip de activitate. Data limită pentru depunerea ofertelor este 16 iunie, ora 16.00.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3871 secunde