Mai multe ştiri online:

Primăria Constanța recompensează elevii și profesorii premiați la concursurile internaționale

Ştire online publicată Joi, 24 August 2017. Autor: Carmen MOCANU
Consilierii locali din Constanța vor aproba, mâine, un proiect de hotărâre ce vizează acordarea de recompense financiare elevilor premiați la olimpiadele sau concursurile școlare internaționale și profesorilor îndrumători. 


„Administrația locală se mândrește cu toți constănțenii, atât cu cei care, zi de zi, contribuie prin efort și muncă la dezvoltarea orașului, cât mai ales cu cei care duc numele municipiului Constanța peste hotare, prin performanță obținută la nivel internațional. Unii sunt cunoscuți, alții nu, însă performanțele sunt la fel de mari. Printre valorile constănțene ale căror nume sunt mai puțin cunoscute, dar ale căror rezultate sunt remarcabile, se numără și vârfurile din educație, atât elevii care au obținut medalii la concursurile și olipiadele internaționale, cât și profesorii pregătitori”, susține primarul Decebal Făgădău în expunerea de motive.


Drept urmare, Răzvan Mihai Ursu care a obținut medalia de argint la Olimpiada Internațională Pluridisciplinară Tuymaada 2017 și profesorul coordonator Ion Băraru, precum și Edis Memis care a luat premiul II la aceeași competiție, dar a avut-o pe Cristina Văcărescu profesor coordonator, vor primi câte o recompensă în valoare de 2.000 de lei din partea Primăriei Constanța. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8695 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4050 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2781 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8857 secunde