Primăria Constanța pune la bătaie 150.000 lei pentru "Ziua Copilului"

292
Primăria Constanța pune la bătaie 150.000 lei pentru

Articole de la același autor

Ziua Copilului, ce se sărbătorește anual la data de 1 iunie, a devenit, din acest an, zi liberă legală pentru toți salariații, indiferent dacă sunt sau nu părinți. 


În acest context, reprezentanții Primăriei Constanța intenționează să organizeze diverse evenimente pentru cei mici, motiv pentru care au decis să se pregătească din timp. 


Drept urmare, administrația publică locală va demara procedura de selecție a unor proiecte nonprofit de interes general din domeniile cultural, sportiv, tineret și social pentru atribuirea unui contract de finanțare nerambursabilă ce vizează proiectul "Ziua Copilului 2017". 


Pentru organizarea și desfășurarea evenimentului de care ar urma să se bucure copiii constănțenilor, Primăria Constanța a alocat din fonduri proprii 150.000 de lei inclusiv TVA. 


Cei mici vor avea parte de spectacole de magie și teatru, dar și locuri de joacă gonflabile special amenajate pentru ei. În plus, vor fi amenajate ateliere de creație și se vor organiza jocuri și concursuri de karaoke sau desene pe asfalt. Totodată, sărbătoriții acelei zile vor putea lua lecții de dans de la profesioniști. Din câte se pare, la fel ca și anul trecut, locațiile unde se vor desfășura evenimentele vor fi în toate punctele cunoscute de constănțeni ca "Țara Piticilor". 


Revenind la atribuirea contractului de finanțare pe care urmează să o facă Primăria Constanța, aceasta se va face de către comisia de selecție și evaluare a ofertelor, pe baza principiului "cel mai mare punctaj obținut", în limita bugetului aprobat. Punctajul se va calcula în urma aplicării mai multor criterii.


Cei care vor să participe trebuie să prezinte documentația pentru elaborarea și prezentarea propunerii de proiect ce va fi întocmită în conformitate cu Regulamentul de acordare a finanțarii nerambursabile pentru proiecte, programe și acțiuni de interes general, din domenii culturale, sportive sau pentru alte categorii, finanțate din bugetul Municipiului Constanța care poate fi descărcat online de pe site-ul www.primaria-constanta.ro. Mai multe informații pot fi obținute de la sediul Primăriei Municipiului Constanța din Piața Ovidiu nr. 9 sau la numerele de telefon 0241.485.890, 0241.485.893.


Pe de altă parte, proiectele depuse pentru domeniul cultural se vor deschide în data de 18 mai, cele pentru domeniul sportiv se vor deschide în data de 22 mai. Totodată, proiectele depuse pentru domeniul tineret se vor deschide în data de 24 mai, iar cele depuse pentru secțiunea social se vor deschide la data de 26 mai. Toate proiectele vor fi deschise în prezența membrilor comisiei de selecție a proiectelor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.081 secunde