€ 4.726
£ 5.3065
$ 4.2193

Mai multe ştiri online:

Primăria Constanța primește dosarele pentru vânzarea mărțișoarelor

Ştire online publicată Marţi, 23 Ianuarie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Primăria Municipiului Constanța aduce la cunoștința operatorilor economici interesați că, începând de ieri, la City Park Mall, din Bd. Al. Lăpușneanu nr. 116C – în cadrul Centrului de Informare pentru Cetățeni, se depun documentații pentru comercializare mărțișoare, felicitări și cadouri specifice.

Dosarele vor conține următoarele acte: cerere tip, certificat de înregistrare de la Oficiul Registrului Comerțului, actul constitutiv al societății sau actul emis pentru desfășurarea activităților economice de către persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale și întreprinderile familiale care să conțină codul CAEN 4789 (corespondent cod CAEN 5262), certificat de atestare fiscală eliberat de Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța din care să reiasă că nu figurează cu debite restante.

Taxele pentru ocuparea temporară a domeniului public (pentru fiecare amplasament) sunt cele prevăzute în HCL nr.416/2017 privind stabilirea impozitelor și taxelor locale, pentru anul 2018, respectiv: 200 lei taxa de autorizare pentru desfășurarea de activități temporare, 1,50 lei/mp/zi pentru zona A și 1,00 lei/mp/zi pentru zona B.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9512 secunde