Mai multe ştiri online:

Primăria Constanța modernizează locul de joacă de pe aleea Daliei

Ştire online publicată Vineri, 14 Iunie 2019. Autor: Carmen MOCANU
Reprezentanții Primăriei Municipiului Constanța au început lucrările de turnare a covorului de cauciuc la locul de joacă de pe aleea Daliei. Această acțiune reprezintă ultimul pas pentru ca spațiul să fie dat în folosință. 


Covorul turnat este unul antitraumă, multistrat. Primul strat are o grosime de trei centimetri și este compus din granule de cauciuc reciclat pentru atenuarea șocurilor, iar ultimul este din granule EPDM, granule colorate din cauciuc reciclat cu care se vor realiza diferite desene. În fapt, este un sistem permeabil, care nu creează praf și care este creat pentru ca cei mici să se poată juca în siguranță. 


Pentru a putea fi folosit, fiecare strat de cauciuc are nevoie de minimum 24 de ore pentru a se întări. Astfel, până când acesta va fi deschis și va fi dat în folosință, primăria revine cu un apel către toți locuitorii orașului să nu intre în spațiul de joacă, pentru a se evita riscul unor eventuale accidentări.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7990 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4004 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2957 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8429 secunde