€ 4.7607
£ 5.4399
$ 4.2653

Mai multe ştiri online:

Primăria Constanța instituie restricții de circulație. Care este motivul

Ştire online publicată Sâmbătă, 06 Ianuarie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Primăria Municipiului Constanța anunță constănțenii că pentru desfășurarea în condiții de siguranță a manifestărilor prilejuite de sărbătoarea Botezului Domnului Iisus Hristos circulația autovehiculelor în zona peninsulară va fi restricționată.

Astfel, începând de pe data de 4 ianuarie, ora 18.00, și până în data de 6 ianuarie, ora 14.00, pe strada Arhiepiscopiei, pe tronsonul delimitat de str. Prof. Ion Cantacuzino și b-dul Regina Elisabeta va fi amenajat un perimetru de siguranță în interiorul căruia se va interzice accesul, oprirea, parcarea și staționarea autovehiculelor neautorizate.

Totodată, începând de vineri, 5 ianuarie, cu ora 16.00, se va interzice oprirea, staționarea și parcarea autovehiculelor pe b-dul Regina Elisabeta (zona cuprinsă între Poarta 1 și Acvariu);

În acest context, reprezentanții administrației publice locale recomandă participanților la eveniment utilizarea parcărilor special amenajate de la Poarta1, Judecătoria Constanța și Portul turistic Tomis.

Toate aceste măsuri au fost luate pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții de siguranță, fără evenimente neplăcute. 

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.71 secunde