€ 4.7249
£ 5.2925
$ 4.2241

Mai multe ştiri online:

Primăria Constanța, informații despre tichetele gratuite pe RATC

Ştire online publicată Joi, 10 August 2017. Autor: Carmen MOCANU
Constănțenii care se încadrează în condițiile impuse de administrația publică locală pentru a beneficia de transport gratuit cu RATC-ului pot depune dosarele pentru a primi tichetele aferente la domiciliu.

Reprezentanții administrației publice reamintesc că cererile pentru acordarea legitimațiilor/permiselor de călătorie gratuite se găsesc la cluburile de pensionari, loc în care se și depun alături de alte documente justificative. Ulterior, beneficiarii vor primi permisele de călătorie la domiciliu, prin curierat.

Categoriile de beneficiari pentru care Serviciul public de asistență socială Constanța acordă facilități la transportul public de călători sunt următoarele: persoanele în vârstă de peste 70 de ani, indiferent de venituri, pensionarii cu pensii de până la 1.450 de lei inclusiv, persoanele în vârstă de peste 60 de ani care nu realizează venituri. De asemenea vor mai putea circula gratuit persoanele cu dizabilități (cu handicap accentuat și grav), asistenții personali ai persoanelor cu handicap grav sau însoțitorii acestora, nevăzătorii cu handicap grav și accentuat și însoțitorii acestora, persoanele cu dizabilități (cu certificat de încadrare în grad de handicap mediu și ușor), pe perioada valabilității certificatului de handicap.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7573 secunde