€ 4.7625
£ 5.4024
$ 4.2638

Mai multe ştiri online:

Primăria Constanța impune restricție de circulație în Piața Ovidiu. Care este motivul

Ştire online publicată Joi, 03 Mai 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Reprezentanții administrației publice locale din Constanța au anunțat, ieri, că Street Food Festival revine la malul mării. Astfel, de mâine și până duminică seară, 45 de camionete încărcate cu tot felul de bunătăți îi așteaptă pe constănțeni, dar și pe turiști în Piața Ovidiu. Totul va fi acompaniat de muzică live, interpretată de artiști celebri, cum ar fi Șuie Paparude, Les Elephant Bizarres, Mr. Jurjak și Lucia. 


Pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții normale și fără incidente se vor lua măsuri de blocare a următoarelor artere de acces: strada Marc Aureliu la intersecția cu strada Dimitrie Cantemir și strada Vasile Canarache la intersecția cu strada Petru Rareș, din data de 3 mai începând cu ora 8.00, până în data de 6 mai la ora 23.00.


De asemenea, din data de 3 mai, ora 13.00, până în data de 6 mai, ora 23.00, vor fi închise: strada Mircea cel Bătrân la intersecția cu strada Sulmona, bulevardul Tomis la intersecția cu strada Sulmona, strada Petru Rareș la intersecția cu strada C.A. Rosetti, strada Traian la intersecția cu strada Sulmona, strada Revoluției din 22 decembrie 1989 la intersecția cu strada Crângului și strada Arhiepiscopiei. 


În acest context, Primăria municipiului Constanța le recomandă constănțenilor să folosească mijloacele de transport în comun, mijloacele de transport alternative (biciclete, role, trotinete, skateboard-uri, etc.) ori să aleagă deplasarea pietonală. În acest fel se vor evita blocajele auto în zona centrală a orașului.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7262 secunde