Primăria Constanța, facilități la domiciliu. Pensionarii vor primi tichetele gratuite pe RATC direct acasă

491
Primăria Constanța, facilități la domiciliu. Pensionarii vor primi tichetele gratuite pe RATC direct acasă - primarieticheteratc-1493139342.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care se încadrează în condițiile impuse de administrația publică locală pentru a beneficia de transport gratuit cu RATC-ul mai au la dispoziție câteva zile pentru a-și depune dosarele pentru a primi tichetele aferente la domiciliu. 


În acest context, Serviciul Public de Asistență Socială din cadrul Primăriei Constanța anunță că înscrierile se vor finaliza la data de 30 aprilie, ora 16.00. 


Categoriile de beneficiari pentru care Serviciul public de asistență socială Constanța acordă facilități la transportul public de călători sunt următoarele: persoanele în vârstă de peste 70 de ani, indiferent de venituri, pensionarii cu pensii de până la 1.250 de lei inclusiv, persoanele în vârstă de peste 60 de ani care nu realizează venituri. De ase-menea, vor mai putea circula gratuit persoanele cu dizabilități (cu handicap accentuat și grav), asistenții personali ai persoanelor cu handicap grav sau însoțitorii acestora, nevăzătorii cu handicap grav și accentuat și însoțitorii acestora, persoanele cu dizabilități (cu certificat de încadrare în grad de handicap mediu și ușor), pe perioada valabilității certificatului de handicap. 


Cererile pentru acordarea legitimațiilor/permiselor de călătorie gratuite se găsesc la cluburile de pensionari, loc în care se și depun alături de alte documente justificative. Ulterior, beneficiarii vor primi permisele de călătorie la domiciliu, prin curierat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3737 secunde