Primăria Constanța caută firmă pentru organizarea concertului "Kiss FM". Câți bani pune la bătaie

582
Primăria Constanța caută firmă pentru organizarea concertului

Articole de la același autor

Reprezentanții administrației publice locale achiziționează servicii pentru organizarea evenimentului "Kiss FM", acțiuni ce vor avea loc în luna august. În acest context, Primăria Constanța pune la bătaie 894.639,46 de lei fără TVA.

Potrivit caietului de sarcini, firma care dorește să organizeze acest eveniment trebuie să pună la dispoziție personal tehnic specializat, precum și echipamentele necesare. Funcționalitatea acestora este necesară pe durata desfășurării evenimentelor, respectiv trei week-end-uri (trei zile/week-end), locația fiind în Piața Ovidiu din Constanța. O altă condiție pe care trebuie să o îndeplinească cei care vor să organizeze aceste evenimente constă în faptul că dezasamblarea scenei și eliberarea locației să fie făcute în maximum o zi de la finalizarea ultimului spectacol.

Oferta trebuie transmisă până la data de 24 iulie 2017, ora 10.00, în original, la adresa Primăria Municipiului Constanța, Bd-ul Tomis, nr. 51, în atenția Serviciului achiziții publice, persoană de contact Cristina Guzgă, tel. 0241.488.157, e-mail: [email protected]

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5646 secunde