Mai multe ştiri online:

Primăria Constanța caută firmă pentru organizarea concertului „Kiss FM". Câți bani pune la bătaie

Ştire online publicată Marţi, 18 Iulie 2017. Autor: Carmen MOCANU
Reprezentanții administrației publice locale achiziționează servicii pentru organizarea evenimentului „Kiss FM”, acțiuni ce vor avea loc în luna august. În acest context, Primăria Constanța pune la bătaie 894.639,46 de lei fără TVA.

Potrivit caietului de sarcini, firma care dorește să organizeze acest eveniment trebuie să pună la dispoziție personal tehnic specializat, precum și echipamentele necesare. Funcționalitatea acestora este necesară pe durata desfășurării evenimentelor, respectiv trei week-end-uri (trei zile/week-end), locația fiind în Piața Ovidiu din Constanța. O altă condiție pe care trebuie să o îndeplinească cei care vor să organizeze aceste evenimente constă în faptul că dezasamblarea scenei și eliberarea locației să fie făcute în maximum o zi de la finalizarea ultimului spectacol.

Oferta trebuie transmisă până la data de 24 iulie 2017, ora 10.00, în original, la adresa Primăria Municipiului Constanța, Bd-ul Tomis, nr. 51, în atenția Serviciului achiziții publice, persoană de contact Cristina Guzgă, tel. 0241.488.157, e-mail: achizitiipublice@primaria-constanta.ro. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9177 secunde