Primăria Constanța, apel la oamenii cu sufletul mare: "Să ajutăm împreună"

328
Primăria Constanța, apel la oamenii cu sufletul mare:

Articole de la același autor

Constănțenii sunt darnici și sensibili atunci când văd că alți semeni nu au nici măcar cu ce se îmbrăca. Aproximativ 20 de tone de haine au fost colectate până acum în cadrul campaniei "Să ajutăm împreună", demarate la sfârșitul anului trecut de Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului. Fiecare a donat ce-a avut pe acasă: pantaloni, pulovere, geci și alte articole vestimentare.

Toate acestea au fost dezinfectare și apoi împărțite, prin intermediul celor de Crucea Roșie Constanța, persoanelor defavorizate care aveau mare nevoie de ele.

Persoanele care vor să doneze, trebuie să știe că obiectele de îmbrăcăminte vor fi colectate, în continuare, în containerele amplasate în zona principalelor centre comerciale și supermarketuri din oraș: City Mall (parcarea dinspre lac), Centru Comercial Tom și Carrefour, la prima intrare Kaufland ICIL (în zona de încărcare a mașinilor electrice), Lidl Tomis 3 (în parcare) și Vivo Shopping (la prima intrare). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5147 secunde