Mai multe ştiri online:

Primăria Constanța, apel la oamenii cu sufletul mare: „Să ajutăm împreună”

Ştire online publicată Miercuri, 06 Februarie 2019. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Constănțenii sunt darnici și sensibili atunci când văd că alți semeni nu au nici măcar cu ce se îmbrăca. Aproximativ 20 de tone de haine au fost colectate până acum în cadrul campaniei „Să ajutăm împreună”, demarate la sfârșitul anului trecut de Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului. Fiecare a donat ce-a avut pe acasă: pantaloni, pulovere, geci și alte articole vestimentare.

Toate acestea au fost dezinfectare și apoi împărțite, prin intermediul celor de Crucea Roșie Constanța, persoanelor defavorizate care aveau mare nevoie de ele.

Persoanele care vor să doneze, trebuie să știe că obiectele de îmbrăcăminte vor fi colectate, în continuare, în containerele amplasate în zona principalelor centre comerciale și supermarketuri din oraș: City Mall (parcarea dinspre lac), Centru Comercial Tom și Carrefour, la prima intrare Kaufland ICIL (în zona de încărcare a mașinilor electrice), Lidl Tomis 3 (în parcare) și Vivo Shopping (la prima intrare). 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7121 secunde