Mai multe ştiri online:

Primăria Constanța, anunț important pentru reprezentanții asociațiilor de locatari

Ştire online publicată Luni, 11 Decembrie 2017. Autor: Carmen MOCANU
Reprezentanții Primăriei Constanța au transmis că președinții asociațiilor de locatari/proprietari pot ridica de la punctele termice de unde primesc factura fiscală lunară, procesele verbale de stabilire a consumurilor de energie termică aferente lunii noiembrie 2017, precum și borderourile cuprinzând beneficiarii de ajutoare de încălzire, după următorul program: luni, 11 decembrie, între orele 8.00 - 16.00, și marți, 12 decembrie, între orele 8.00 - 15.00.

Reprezentanții legali ai asociațiilor de proprietari au obligația să împartă consumurile de energie termică pentru fiecare beneficiar de ajutor în parte și să depună borderourile respective la una dintre casieriile RADET Constanța, în intervalul orar 8.00 – 16.30. 

În borderourile cuprinzând beneficiarii de ajutoare de încălzire pe care reprezentanții asociațiilor de proprietari le înaintează la RADET, consumurile de energie termică aferente fiecărui beneficiar vor fi exprimate în mod obligatoriu în Mwh. 

Termenul limită pentru depunerea borderourilor cuprinzând consumurile individuale ale beneficiarilor de ajutor pentru încălzirea locuinței aferent lunii noiembrie 2017, este marți, 12 decembrie, ora 16.00. 

Pentru asociațiile care depun borderourile ulterior termenului specificat, facturile fiscale aferente lunii noiembrie 2017 nu vor mai fi diminuate cu valoarea ajutoarelor. Acestea vor fi decontate în cursul lunilor următoare, după depunerea borderourilor. 

„Rugăm administratorii asociațiilor de proprietari ca în condițiile în care au nelămuriri cu privire la borderourile cuprinzând beneficiarii de ajutor de încălzire aferente lunii noiembrie 2017, să se adreseze Centrului de Informare Cetățeni al Primăriei Constanța, din str. Ecaterina Varga nr. 25-27”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8458 secunde