Primăria Constanța, anunț important pentru beneficiarii Programului "Respect"

647
Primăria Constanța, anunț important  pentru beneficiarii Programului

Articole de la același autor

Reprezentanții administrației publice locale din Constanța anunță că persoanele care au beneficiat de tichete valorice în cadrul programului "Respect" în anul 2017 și se încadrează și pentru anul 2018 trebuie să depună cereri la cluburile de pensionari până la sfârșitul anului 2017.

Acest program constă în acordarea de tichete valorice în opt tranșe, în cursul anului 2018. Pentru fiecare tranșă vor fi acordate câte patru tichete valorice a câte 10 lei fiecare.

Pot beneficia de programul "Respect" pensionarii sau persoanele care sunt indemnizate în baza legilor speciale și ale căror venituri lunare cumulate în sumă netă sunt mai mici sau cel mult egale cu suma de 1.250 lei, persoane fără niciun venit care împlinesc în anul de referință cel puțin vârsta de 60 de ani și persoane cu handicap grav sau accentuat. Totodată, se mai pot înscrie persoanele care beneficiază de venit minim garantat stabilit în baza Legii nr. 416/2001, repezentanții legali ai familiilor care beneficiază de alocație pentru susținerea familiei în baza Legii nr. 277/2010, inclusiv soțul sau soția reprezentantului legal, precum și alte persoane vulnerabile sau aflate în situații de dificultate.

Înscrierea în Programul "Respect" se face pe baza următoarelor documente: cerere tip - declarație pe proprie răspundere, copie buletin sau carte de identitate valabile, care poartă mențiunea "conform cu originalul", documentele prevăzute în cerere la codul de venit corespunzător, după caz.

Cererile-declarație pe propria răspundere pentru înscrierea în programul "Respect" pentru anul 2018, pot fi ridicate, completate și depuse în următoarele cluburi pentru pensionari: Strada Aurora nr. 2, bl. PF1, Complex Tomis III (piața veche), Strada Dezrobirii, nr.123, bl. IS3, Strada Duiliu Zamfirescu, nr. 4, Strada Egretei, nr. 2, Bulevardul Tomis, nr. 211, bl. TS6B, Strada Cișmelei, nr. 16, Bulevardul Al. Lăpușneanu, nr. 66, bl. LE9, Strada Brizei, bl. FD3.

Tichetele din cadrul programului "Respect" sunt distribuite prin Poșta Română. Acest program îl înlocuiește pe cel vechi prin care nevoiașii primeau pui, zahăr și ulei de la primărie dar unde, de cele mai multe ori, stăteau la cozi imense. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3511 secunde