€ 4.7287
£ 5.3209
$ 4.1834

Mai multe ştiri online:

Primăria Constanța amenajează noi parcări

Ştire online publicată Marţi, 04 Iunie 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Primăria Municipiului Constanța continuă lucrările de asfaltare, amenajare a trotuarelor, a parcărilor și realizarea de marcaje rutiere. 


Astfel, în luna iunie, conform graficului de lucru al SC Confort Urban SRL, vor continua lucrările de reabilitare a trotuarelor pe strada Baba Novac, tronsonul cuprins între strada Poporului și strada Soveja, pe strada Poporului, între bulevardul Tomis și strada Mihai Viteazu. 


Totodată, lucrările de asfaltare a carosabilului vor continua cu strada Vintilă Brătianu, strada Aviator Mircea Zorileanu, strada Baba Novac între străzile I.L. Caragiale și Străjerului, strada Dragoslavelor între strada Unirii și bulevardul Mamaia, strada Grozești între strada Unirii și bulevardul Mamaia, două alei de acces din bulevardul Aurel Vlaicu, alte două din strada Semănătorului și cea spre Complexul Muzeal de Științe ale Naturii. 


În ceea ce privește parcările, vor continua amenajarea celor de la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța, de pe strada Cerbului blocul 40A, strada Suceava în zona Brotăcei, strada Unirii - blocul U6, strada Cașin - blocul G5C. 
Marcaje se vor realiza în parcările din stațiunea Mamaia, în stațiile de autobuz și de taxi, pe bulevardul I.C. Brătianu, strada Bărăganului și bulevardul Aurel Vlaicu.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7292 secunde