Primăria Constanța a simplificat procedura de autorizare a operatorilor economici

390
1
Primăria Constanța a simplificat procedura de autorizare a operatorilor economici - regulemantprimariaconstanta2-1516382614.jpg

Articole recomandate

Reprezentanții administrației publice locale din Constanța au anunțat că, începând cu data de 1 ianuarie 2018, a intrat în vigoare Regulamentul privind organizarea și desfășurarea activităților comerciale și a serviciilor de piață în municipiul Constanța, aprobat prin HCL nr. 427/28.12.2017, prin care procedura de autorizare a operatorilor economici a fost simplificată.

Astfel, vizarea autorizațiilor de funcționare/avizelor program de funcționare se face cu doar două documente: cerere-formular tip și dovada efectuării plății.

Depunerea documentațiilor se poate face și online via e-mail, atașând documentele pe adresa: [email protected], operatorii economici prezentându-se la Centrul de Informare pentru Cetățeni doar pentru ridicarea autorizațiilor de funcționare/avizelor program de funcționare.

Numărul de documente pe care operatorii economici trebuie să le prezinte atunci când se autorizează pentru prima dată s-a redus, datorită bazei de date nou create la nivelul Primăriei municipiului Constanța.

Operatorii economici interesați pot consulta Regulamentul mai sus menționat pe site-ul Primăriei municipiului Constanța, www.primaria-constanta.ro, la secțiunea "Despre instituție/Agenți economici".

Comentează știrea

bertina
26 ianuarie 2018
oferta de împrumut de la 5000 € la 150000.000 €

Aveți nevoie de finanțare pentru casa dvs., pentru afacerea dvs., pentru achiziționarea de mașini, pentru achiziționarea de motociclete, pentru crearea afacerii dvs., pentru nevoile dvs. personale, fără îndoială. Acordăm credit personal cu o rată a dobânzii de 3%, indiferent de sumă. Doriți să scrieți pentru împrumuturile personale pe care le am la serviciile dvs. 24h / 24. Pentru mai multe informații: [email protected] mulțumesc

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3424 secunde