€ 4.7601
£ 5.4034
$ 4.2755

Mai multe ştiri online:

Primăria Constanța a simplificat procedura de autorizare a operatorilor economici

Ştire online publicată Sâmbătă, 20 Ianuarie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Reprezentanții administrației publice locale din Constanța au anunțat că, începând cu data de 1 ianuarie 2018, a intrat în vigoare Regulamentul privind organizarea și desfășurarea activităților comerciale și a serviciilor de piață în municipiul Constanța, aprobat prin HCL nr. 427/28.12.2017, prin care procedura de autorizare a operatorilor economici a fost simplificată.

Astfel, vizarea autorizațiilor de funcționare/avizelor program de funcționare se face cu doar două documente: cerere-formular tip și dovada efectuării plății.

Depunerea documentațiilor se poate face și online via e-mail, atașând documentele pe adresa: agenti.economici@primaria-constanta.ro, operatorii economici prezentându-se la Centrul de Informare pentru Cetățeni doar pentru ridicarea autorizațiilor de funcționare/avizelor program de funcționare.

Numărul de documente pe care operatorii economici trebuie să le prezinte atunci când se autorizează pentru prima dată s-a redus, datorită bazei de date nou create la nivelul Primăriei municipiului Constanța.

Operatorii economici interesați pot consulta Regulamentul mai sus menționat pe site-ul Primăriei municipiului Constanța, www.primaria-constanta.ro, la secțiunea „Despre instituție/Agenți economici”.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.883 secunde