Mai multe ştiri online:

Primăria Constanța a scos la muncă romii din cartierul Anadalchioi

Ştire online publicată Joi, 11 Aprilie 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Peste 100 de locuitori de etnie rromă au participat, în cursul zilei de ieri, la curățenia de primăvară, în cadrul celei de-a opta ediții a campaniei „Curățăm Constanța Noastră”, în cartierul Anadalchioi.

Oamenii au strâns gunoaiele, au măturat, au văruit bordurile, stâlpii și gardurile. Mai mult, în perioada următoare vor planta și 20 de pomi fructiferi. „Acțiunile lor nu se opresc aici. Familiile care locuiesc pe strada Semănătorului și pe Intrarea Câmpului și-au luat angajamentul ferm în fața reprezentanților municipalității constănțene să facă și să mențină curățenia în propriile locuințe, să respecte normele de conviețuire, să nu tulbure ordinea și liniștea publică, să nu mai crească animale sau să folosească atelaje hipo”, precizează Diana Sobaru, purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanța.

Potrivit acesteia, măsurile respective au fost luate după mai multe întâlniri pe care cetățenii de pe cele două străzi le-au avut cu reprezentanții Primăriei Municipiului Constanța, ai Regiei Autonome de Exploatarea a Domeniului Public și Privat, ai Direcției Generale Poliția Locală și ai Direcției Generale de Asistență Socială.

De asemenea, reprezentanții DGAS au făcut mai multe anchete sociale, i-au îndrumat și ajutat să depună cereri pentru locuințe sociale, i-au consiliat în privința înscrierii copiilor la școală, a evitării abandonului sau a vaccinării.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8982 secunde