Primăria Constanța a renovat cele 14 cabinete stomatologice din unitățile școlare

557
Primăria Constanța a renovat cele 14 cabinete stomatologice din unitățile școlare - primariaconstantaarenovat-1545149452.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții administrației publice locale din Constanța au renovat și modernizat toate cele 14 cabinete medicale stomatologice din rețeaua de medicină școlară.

Potrivit celor de la primăria Constanța, în toate cabinetele a fost achiziționată aparatură medicală nouă: unituri dentare, autoclave, instrumentar, dar și frigidere, jaluzele și mobilier.

Mai mult, prin Direcția Generală de Asistență Socială, din cadrul Primăriei Municipiului Constanța, s-au executat lucrări ample de reparații și igienizare, pornind de la zugrăveli interioare, înlocuirea gresiei și a faianței, a instalațiilor electrice, sanitare și termice până la montarea covorului antibacterian în fiecare cabinet.

În acest context, primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a efectuat, zilele trecute, o vizită la cabinetele stomatologice din cadrul Liceului Teoretic "Decebal", Școlii Gimnaziale nr.7 "Remus Opreanu" și Liceului Teoretic "George Călinescu".

"Nimic nu este mai important decât sănătatea copiilor noștri și, așa cum am promis, a fost și va rămâne o prioritate asigurarea accesului tuturor elevilor din școlile și liceele constănțene, precum și a studenților Universității «Ovidius» la servicii medicale de calitate", a declarat edilul Constanței, Decebal Făgădău.

Concret, în municipiul Constanța, cabinete medicale școlare de stomatologie se află în următoarele unități de învățământ: Colegiul Național "Mihai Eminescu", Colegiul Național Pedagogic "Constantin Brătescu", Liceul Teoretic "Decebal", Liceul Teoretic "George Călinescu",Școala Gimnazială nr.7 "Remus Opreanu", Colegiul Tehnic "Tomis", Școala Gimnazială nr.6 "Nicolae Titulescu", Școala Gimnazială nr.12 "B.P. Hasdeu", Școala Gimnazială nr.10, Liceul Teoretic "Ovidius", Școala Gimnazială nr. 16 "Marin Ionescu Dobrogianu", Liceul Teoretic "Lucian Blaga", Grupul Școlar "Miron Costin", Universitatea "Ovidius".

În altă ordine de idei, reprezentanții Primăriei Constanța au transmis că toți preșcolarii, elevii și studenții beneficiază, în mod gratuit, de tratamente de specialitate în aceste cabinete medicale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6549 secunde