€ 4.7287
£ 5.3209
$ 4.1834

Mai multe ştiri online:

Primăria Constanța a început acțiunile de dezinsecție

Ştire online publicată Miercuri, 22 Mai 2019. Autor: Madlena CĂLUGĂREANU
Reprezentanții administrației publice locale din Constanța au demarat acțiunile de dezinsecție. Astfel, potrivit unui comunicat de presă transmis de Primăria Constanța, substanțe care au rolul de a menține un nivel scăzut al densității insectelor care creează disconfort populației, precum și pentru eliminarea riscurilor de transmitere a unor boli au fost împrăștiate de mai multe echipe de muncitori. 


Muncitorii au început cu parcurile din oraș, malurile apelor și vor continua în toate cartierele. Apicultorii și sericicultorii de pe raza municipiului Constanța, precum și circumscripțiile sanitar-veterinare trebuie să ia toate măsurile de protecție necesare, pentru familiile de albine și viermi de mătase, pentru evitarea contactului cu insecticidele. Măsuri suplimentare ce trebuie aplicate sunt cosirea la timp a vegetației ierbicole, folosirea cremelor, sprayurilor cu substanțe repelente de către persoanele cu risc, aplicarea tratamentelor chimice inclusiv în spațiile și clădirile abandonate, aplicarea zgărzilor antiparazitare la câini. 
De asemenea, primăria atenționează persoanele juridice și fizice din municipiu că au obligația să efectueze activitățile de dezinsecție și deratizare ale imobilelor, incintelor și gospodăriilor pe care le dețin, folosind numai substanțele aprobate de Ministerul Sănătății și prestatorii autorizați, concomitent cu acțiunile primăriei. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8352 secunde