€ 4.7627
£ 5.4233
$ 4.2726

Mai multe ştiri online:

Primăria Constanța a finalizat campania "Curățăm Constanța noastră". Care este rezultatul

Ştire online publicată Luni, 13 Mai 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Peste 680 de arbori, 910 de arbuști și 50 de metri liniari de gard viu au fost plantați, în luna aprilie, în cea de-a opta ediție a campaniei „Curățăm Constanța noastră”, organizată de Primăria Constanța. De asemenea, în cadrul acțiunii, au fost colectate 820 tone de deșeuri.

În total, în cadrul campaniei s-au implicat 831 de asociații de proprietari, 54 școli și grădinițe, peste 250 de sportivi de la 11 cluburi constănțene, dar și zeci de firme private. De asemenea, au participat la curățenia de primăvară și angajații Serviciului Public de Impozite și Taxe, ai Direcției Generale de Asistență Socială, ai Regiei Autonome de Transport în Comun, ai Regiei Autonome de Distribuție a Energiei Termice și ai Primăriei Municipiului Constanța.

În toate cartierele din oraș au avut loc acțiuni de ecologizare, salubrizare și igienizare. S-au executat lucrări de cosit, curățat teren de frunze și crengi, spălat, vidanjat, dezinsecție, dezinfecție, deratizare, zugrăvit, chituit, vopsit, salubrizare, măturat alei, curățat trandafiri, tuns garduri vii, reparații carosabil și trotuare.

„Toți voluntarii au primit echipamentele necesare pentru buna desfășurare a activității. Dincolo de scopul practic, campania a urmărit și educarea cetățenilor cu privire la efectele negative pe care poluarea le are asupra mediului și asupra sănătății oamenilor”, explică reprezentanții Primăriei Constanța.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.939 secunde