Primăria Constanța a dat startul campaniei de adopție a câinilor fără stăpân

1044
Primăria Constanța a dat startul campaniei de adopție a câinilor fără stăpân - primariaconstanta-1555518486.jpg

Articole de la același autor

O campanie de adopție a câinilor fără stăpân este lansată de Primăria Municipiului Constanța, persoanele fizice și juridice, din țară sau din străinătate fiind eligibile pentru a oferi o viață mai bună acestora.

Cererile de adopție se pot introduce imediat ce câinele a fost cazat în adăpostul public, iar preluarea câinelui de către adoptator este posibilă începând cu a opta zi lucrătoare din momentul cazării, dacă acesta nu a fost revendicat de proprietar.

Adopția câinilor se face gratuit, iar câinii vor fi încredințați spre adopție numai după ce au fost consultați de către medicul veterinar, deparazitați, vaccinați antirabic, sterilizați și identificați prin microcipare. Adopția câinilor de către solicitanți se face pe baza unei declarații-angajament, și este posibilă în cazul în care este prezentat un act de deținere a spațiului din care să rezulte condițiile corespunzătoare de creștere și adăpostire a câinilor, există dovada resurselor materiale pentru creșterea și întreținerea câinilor, este oferit acordul asociațiilor de proprietari sau, după caz, al vecinilor, în cazul adoptării a mai mult de doi câini. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.21 secunde