€ 4.7625
£ 5.4024
$ 4.2638

Mai multe ştiri online:

Primăria Constanța a amenajat peste 200 de locuri de parcare în locul garajelor demolate

Ştire online publicată Vineri, 10 Mai 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, continuă lucrările de amenajare a unei noi parcări în cartierul Inel II, în perimetrul delimitat de străzile Prieteniei, Solidarității, Dreptății și Dumitru Marinescu. Mai exact, este vorba despre o parcare ce vine în continuarea celor din zona Școlii Gimnaziale nr. 39 „Nicolae Tonitza“, unde au fost date în folosință peste 200 de locuri de parcare. 


Și aici, locurile de parcare vor fi amenajate în locul zecilor de garaje ce au fost demolate de curând. Zilele acestea, au fost finalizate lucrările pe una dintre lateralele spațiului verde, unde au fost amenajate 85 de locuri de parcare, iar lucrările vor continua. Noile locuri sunt destinate riveranilor care își parcau până acum autoturismele pe trotuare.


Reamintim că Primăria Municipiului Constanța a demarat o amplă campanie de eliberare a domeniului public de garaje. Acțiunea vizează peste două mii de garaje din toate cartierele din oraș. 


În altă ordine de idei, reprezentanții administrației publice locale fac apel   către locuitorii orașului să nu își parcheze mașinile în zonele în care se lucrează, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor.
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8411 secunde