Mai multe ştiri online:

Primăria Constanța a amenajat o nouă parcare în locul garajelor demolate

Ştire online publicată Vineri, 21 Iunie 2019. Autor: Carmen MOCANU
Reprezentanții administrației publice locale din Constanța au anunțat, ieri, că în municipiul Constanța a fost amenajată o nouă parcare. Aceasta este amplasată în zona Marvimex din cartierul Inel 1 și dispune de peste 200 de locuri destinate riveranilor. Parcarea a apărut în urma demolării celor 80 de garaje aflate în vecinătatea blocurilor. Spațiul a fost asfaltat, fiind montate borduri și amenajate alei pietonale, iar locurile de parcare au fost marcate și numerotate. 


Acțiunea de demolare a garajelor va continua în toate cartierele din oraș  iar în acest fel, locurile de parcare vor fi dublate. 
„De la începutul anului și până acum, Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, a înființat aproximativ 900 de locuri noi de parcare, în cartierele din oraș. Zilele acestea, echipele lucrează la o nouă parcare în zona Faleză Nord, în perimetrul blocurilor U5-U6, iar în următoarea perioadă, se va acționa în zonele Inel 2, Tomis 2 și Badea Cârțan“, au transmis reprezentanții administrației publice locale din Constanța.
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8757 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4060 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2791 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8232 secunde