Prima ședință a Guvernului Tudose / Moment de reculegere pentru militarii decedați

133
Prima ședință a Guvernului Tudose / Moment de reculegere pentru militarii decedați - guvern-1498829168.jpg
Membrii Guvernului Tudose au ținut un moment de reculegere, astăzi, la începutul primei ședințe a noului Cabinet, pentru cei trei militari decedați în accidentul din Argeș.


"Dat fiind tragicul eveniment petrecut aseară în județul Argeș vă rog să păstrăm un moment de reculegere în memoria celor trei militari decedați", le-a spus premierul Mihai Tudose membrilor Cabinetului său, la începutul ședinței de Guvern.


Totodată, șeful Executivului le-a mulțumit celor care s-au implicat în misiunea de salvare, potrivit stiripesurse.


"Mulțumesc în numele nostru, al Guvernului, pentru tot efortul de azi-noapte, atât la nivel de coordonare, al celor trei miniștri implicați direct, dar și tuturor celor care au participat efectiv la misiunea de salvare. Am văzut cu toții (...) eforturile extraordinare întreprinse de salvatori în condiții extraordinar de grele", a spus Tudose, potrivit Agerpres.


De asemenea, șeful Guvernului și-a afirmat angajamentul ferm ca în cel mai scurt timp România să aibă la dispoziție toate mijloacele necesare unor astfel de intervenții.


"Din fericire nu a fost niciun alt deces se pare provocat de sau care să survină în timpul operațiunilor de salvare. Ceea ce se putea salva s-a salvat. Dar îmi afirm în nume propriu și al Guvernului un angajament ferm ca în cel mai scurt timp România să fie o țară care să aibă la dispoziție toate mijloacele necesare unei asemenea intervenții", a spus Tudose.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6818 secunde