Stirile zilei de Joi, 19 Aprilie 2018 - Cuget Liber Online


Mai multe ştiri online:

Prima reacție a lui Traian Băsescu după ce Elena Udrea a anunțat că a cerut azil politic în Costa Rica

Ştire online publicată Sâmbătă, 14 Aprilie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Traian Băsescu a comentat cererea de azil politic a Elenei Udrea în Costa Rica.

Fostul președinte al României spune că orice persoană care se simte amenințată sau hăituită are dreptul să se apere prin toate mijloacele de care dispune.

"Un om care simte că e hăituit are dreptul să se apere prin toate mijloacele, un om care simte și, mai ales, care știe că nu are parte de o judecată corectă, are dreptul să se apere prin toate mijloacele", a afirmat, vineri seară, Traian Băsescu, într-o intervenție telefonică la un post TV.

Întrebat dacă are încredere în judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ), Traian Băsescu a spus: "După ce am văzut că este introdus Ionuț Matei în complet și înlocuită singura judecătoare care a spus că acest inculpat, Elena Udrea, are dreptul la o expertiză independentă. A fost înlocuită imediat cu un executant. Cred că orice om are dreptul la un proces corect."

Elena Udrea a confirmat, vineri, în direct la Antena 3, că are statutul de refugiat. Ea a anunțat că a primit acest statut din 21 martie.

„Magistrații sunt pe varianta „nu” orice este legat de Elena Udrea pentru că culoarul este creat, ordinul este dat și au un singur scop finalizarea. Da, am acest statut, legislația din Costa Rica prevede ca acest statut se dă în doi pași: la momentul solicitării primești un astfel de statut provizoriu pe un an de zile, urmând ca apoi să îl primesc definitiv. Am solicitat acest statut în luna februarie, am fost audiată în martie. Am primit acest statut provizoriu pe 21 martie. (...)Una din opbligații este de a nu părăsi Costa Rica. Țara asta și-a asumat protecția în ceea ce mă privește.

Eu nu am vrut să invoc acest statut, pentru că aveam o mulțime de alte probe pe care le puteam administra în acest dosar (...) Motivația pe care eu am oferit-o, am probat-o în fața autorităților din Costa Rica fiind abuzurile care se petrec în România, atât la modul general, o grupare care folosește justiția pentru a-și elimina adversarii, am arătat cazuri concrete, oameni care au fost condamnați doar pentru că au fost adversarii acestui sistem, am arătat cum judecătorii sunt numiți în funcție la solocitarea generalilor SRI. Dar și cazul meu particular: de ce eu afirm că în România îmi sunt încălcate drepturile”, a declarat Elena Udrea în emisiunea Esențial.

Fostul ministru a mai ținut să precizeze că se poate întoarce oricând în România, dar și că nu are nicio proprietate în Costa Rica.Părerea ta contează !
1
zuma
sambata, 14 aprilie
+3 : -1
chiorul si cațeaua

......astia doi ar trebui trimisi la ocna si, acolo, sa-si demonstreze nevinovatia , asa cum cereau altora......in america erau de mult impyscati !!!

2
vali
duminica, 15 aprilie
-3
Doar incearca

Oferta de succes: castiguri part time. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre:cita_ct69@yahoo.com

3
Liviu Chilian
duminica, 15 aprilie
D'le, de unde aceasta RAUTATE, VICIU MALADIV, RABIAT la suboameni precum Bashitler si Ciocanitoarea Woodry!?

Totusi, amandoi au fost fatati de o femeie ce se credea Românca. Au crescut printre Romani,crezând ca sunt Romani; oameni despre care se spune ca sunt "buni, ospitalieri, creștini ortodocși"! Am citit la timpul respectiv declaratiile unei hoashte din Tampitopole ce are bordel de...lux pe langa Gara de Nord. Ciocanitoarea a fost racolata de curva de "lux", cand sărmana creatura a lăsat Plescoii pt Tampitopole. Cand a fost prostituată, s'a îmbolnăvit de sifilis. De rusine, nu l'a tratat la timp. D'aia nu poate avea copii. Restul biografiei psihopatei il cunoasteti. A inceput la liberabiatzi, apoi la pesedisti, sfârșind in labele labagiului Bashitler. Contra bani grei, a obtinut o "diploma" de la jewniversitatea Kkntemir. Eu nu cred ca e bortzoasa artificial. Foloseste crima/stratagema pt a fi departe de Rromarlania. --- Bashitler. Caz arhipatologic! Un nebun de legat. Copil, la furat de cireșe de la vecin fiind, a căzut din pom in kap! Asta explica nebunia exoticului Gagautz. Cautati in merdia de azi. Veti gasi o stire despre NEBUN si un telefon la B1Tv cred. Despre relatia lui cu CIA si FBI. Guitza cum a dat el, cand a fost Fuhrer, Rromarlania in ghearele Amerikknarilor. Explica cum a CHEMAT FBIul sa'i...învete pe neoseKuristi cum sa lupte impotriva coruptiei, cum sa produca...justitie impotriva criminalilor pesedisti. Vedeti, acum, decerebratul-alcoolic o invata pe Ciocanitoarea Woodry cum sa FUGA de justitia amerikknaroida administrata de liberabiatii Fuhrerului Natang; neocriminali agenti CIA/Mossad ce i'au suflat makkroana lui Bashitler. Cel mai grotesc episod din antiviata acestui arhipsihopat, a fost cand a murit mama lui. In acele...nopti de taciune(nu zile), nebunul avea programată o intalnire cu Merkelenaceausescu, o psiho-narcisistă cum rar a cunoscut Zoomenirea. Ei, bine, Bashitler nu a amânat întâlnirea! In timp ce mama lui era bagata in pământ, PARANOICUL demential era FOTOGRAFIAT de paparazzi in prezenta Merkeleneiceausescu. Sigur, cea mai...phuternikk muiere din nelume, a guitzat o gluma. Fotografia din acel moment ni'l arata pe Bashitler RAZAND cu botul pana la urechi, cu ochii închiși. Mima/fata de gnom nebun al carui sistem neurologic e in piuneze - paraplegicul NU SE POATE CONTROLA. Vae victis! Vai voua, Rromarlani! La asa bobor, asa condukktori. Huuooo!

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.4402 secunde