Premierul Viorica Dăncilă vine la Constanța. Care este motivul

366
Premierul Viorica Dăncilă vine la Constanța. Care este motivul - premierulvioricadancilalaconstan-1529079019.jpg

Articole de la același autor

Prim-ministrul Viorica Dăncilă și omologul eston Jüri Ratas vor fi prezenți la Constanța, pe 16 și 17 iunie, pentru inaugurarea unei rute de transport aerian și a Consulatului onorific al Republicii Estonia. 


Potrivit Biroului de presă al Guvernului, cei doi premieri vor participa sâmbătă seară la inaugurarea rutei de transport aerian Tallinn - Constanța - Tallinn, prilej cu care vor susține declarații de presă comune la Aeroportul Internațional "Mihail Kogălniceanu".


Duminică dimineață, Viorica Dăncilă și Jüri Ratas vor participa la inaugurarea Consulatului onorific al Estoniei la Constanța (Universitatea "Ovidius").


Cele două evenimente vor avea loc la finalul turneului pe care prim-ministrul român îl efectuează în perioada 14 - 16 iunie în Lituania și Estonia.


"Din Estonia vom inaugura prima cursă aeriană Tallinn - Constanța, urmând ca pe perioada verii aceste curse să aibă un zbor regulat și cred că acest lucru este foarte important și va susține turismul între cele două țări", a declarat premierul Viorica Dăncilă, la începutul ședinței de Guvern de miercuri.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3007 secunde