Premierul Viorica Dăncilă: Au fost multe atacuri dar, în niciun caz, nu-mi dau demisia

306
Premierul Viorica Dăncilă: Au fost multe atacuri dar, în niciun caz, nu-mi dau demisia - vioricadancila-1548263012.jpg

Articole de la același autor

Premierul Viorica Dăncilă spune că atacurile din ultimul an au făcut-o mai puternică și să aibă mai multă încredere în ea și a subliniat că "în niciun caz" nu își va da demisia.

"Țara nu poate fi ajutată cu un război român contra român pentru că, de fapt, în 2018, acest lucru s-a întâmplat, o permanentă bătălie. 2018 a fost unul dintre cei mai agitați ani, cred că niciodată în istoria acestei țări un premier nu a fost mai atacat, nu a fost mai jignit, nu i s-a cerut de atâtea ori demisia și nu s-a încercat de atâtea ori ca activitatea guvernamentală să fie stopată, să fie împredicată, să fim împiedicați să punem în practică obiectivele", a declarat premierul Viorica Dăncilă, la Antena 3.

Dăncilă a spus că anul 2018 putea fi un an mai bun dacă exista consens, "dacă înțelegeam că, dincolo de războiul pe care îl ducem din punct de vedere al partidelor politice, mai importantă este țara și că acest război nu trebuie să-l purtăm decât în țară și să nu-l exportăm la Bruxelles".


"Din păcate, în anul 2018 s-a întâmplat acest lucru, ceea ce a adus prejudicii de imagine pentru România. Pentru că așa cum am spus de șapte ori mi s-a cerut demisia, de fiecare dată nefundamentat. Niciodată nu puteam să dezamăgesc oamenii, nu puteam să-i dezamăgesc pe cei care au crezut în mine și cei care au crezut că pot schimba anumite lucruri. Nu puteam să dezamăgesc colegele și colegii și în primul rând nu puteam să dezamăgesc femeile din România, să arăt că un premier femeie poate fi atât de slab încât la cel mai mic obstacol sau la o solicitare nefondată imediat (...) M-a făcut mai puternică și să am mai multă încredere în mine. Dacă la început am fost un pic nedumerită de această abordare, acum am mai multă încredere în mine, am mai multă încredere în echipa mea și în niciun caz nu o să îmi dau demisia", a mai spus premierul. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8849 secunde