Premierul Mihai Tudose: "Nu există nicio problemă la plata pensiilor"

186
1
Premierul Mihai Tudose:
Premierul Mihai Tudose a declarat, sâmbătă seara, la Năvodari, că există bani suficienți în bugetul de anul acesta pentru plata pensiilor.


"Sunt bani suficienți și nu există nicio problemă la plata pensiilor. Nicicum nu poate fi vorba să legați Legea pensiilor de bugetul pe anul acesta, fiindcă Legea pensiilor este în lucru și dacă intră în vigoare, intră de anul viitor, nu de anul acesta", a declarat Mihai Tudose în cadrul unei conferințe de presă la Năvodari, la finalul Comitetului Executiv Național al PSD.


În legătură cu Pilonul II de pensie, premierul a precizat că discuțiile pe acest subiect sunt legate de modul în care sunt administrați banii și urmează să se prezinte public rezultatele analizei realizate de Ministerul de Finanțe, Casa Națională de Pensii și ASF, în condițiile în care au fost descoperite "niște mici probleme, niște comisioane luate mai mult decât trebuia".


Comentează știrea

PENSIONAR
4 septembrie 2017
INTRADEVAR.....

pai le platiti ca mai aveti inca niste smecherii de golani ca sa luati bani de la stanga, de la dreapta, sa carpiti fondul, dar o sa se termine si jocul asta de copil tampit si o sa o dati grav in bara. sunteti o banda de impostori politici, incapabili si neaveniti care fac scamatorii de circ de doi lei.sunteti pagina neagra a politicii romanesti. normal ca este neagra, caci toate legile voastre apar noaptea.......

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4737 secunde