Premierul Cioloș: Oamenii nu trebuie să mai consume timp și nervi la ghișee

205
1
Premierul Cioloș: Oamenii nu trebuie să mai consume timp și nervi  la ghișee - ciolos3-1481820961.jpg

Articole de la același autor

Începând de ieri, plata taxelor și impozitelor se poate face online, a anunțat premierul Dacian Cioloș, precizând că, în era digitală, oamenii nu trebuie să mai consume timp și nervi la ghișee.

"După mulți ani de pași insuficienți în direcția simplificării relației dintre cetățean și stat, de azi, plata taxelor și impozitelor se poate face online, prin pagina ghișeul.ro. În era digitală oamenii nu trebuie să mai consume timp și nervi pe la ghișee. Acesta a fost scopul măsurilor de debirocratizare și digitalizare pe care le-am gândit în acest an", a transmis premierul Dacian Cioloș.

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a fost înrolată, începând de ieri, în platforma ghiseul.ro, astfel încât plățile către Fisc se vor putea efectua online, a anunțat și Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale.

Conform sursei citate, contribuabilii persoane fizice pot efectua online plata taxelor și impozitelor pe care le datorează către ANAF, cum ar fi: impozit pe venituri din salarii sau din folosința bunurilor, impozitul pe venituri din dividende, dobânzi, premii, din valorificarea drepturilor de proprietate intelectuală sau din activități agricole.

"Totodată, pot fi plătite online contribuțiile pentru asigurări sociale de stat datorate de asigurați, dar și de angajatori, cât și amenzile judiciare", se mai arată în comunicat. 

Comentează știrea

DODO
16 decembrie 2016
excelent !

asta pina intra pe fir smecherii cu pagini clonate si sa vezi atunci conturi golite ! si asa este brambureala in evidentele finantistilor-cite cazuri de erori , oameni care mai mult alearga sa dovedeasca ca au platit decit sa plateasca Personal nu am incredere in securitatea lor. Si sa ne mai amintim si de brambureala cu listele de datornici scoase tot de specialistii finantelor.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.354 secunde