Pregătiți patinele! Primăria Constanța amenajează un patinoar. Iată unde

19381
9
Pregătiți patinele! Primăria Constanța amenajează un patinoar. Iată unde - 28ianuarie20120491024x768-1448870508.jpg

Articole de la același autor

Primăria Constanța va da startul Festivalului Iernii pe 4 decembrie. Acțiunea va avea loc la Pavilionul Expozițional, acolo unde se va amenaja și un patinoar. Intrarea și închirierea patinelor vor fi gratuite.

Comentează știrea

Cusa
30 noiembrie 2015
:D

Toată lumea asteaptă deschiderea patinoarului este un sport foarte frumos si trebuie sa încurajăm acest sport

Nik
30 noiembrie 2015
...

intrare moca. sper ca va fi asa doar prima zi 😂

Gabi
30 noiembrie 2015
..

Intrare libera= toti negrii vor fii prezenti

Cristi
30 noiembrie 2015
Taxa

Mai bine puneti taxa, astfel vom impidica prezenta necioplitilor!

Cristea
1 decembrie 2015
=))

ba cusa nici aici nu scap de tine?

Răspuns la: :D
Adăugat de : Cusa, 30 noiembrie 2015
Toată lumea asteaptă deschiderea patinoarului este un sport foarte frumos si trebuie sa încurajăm acest sport
Simona
1 decembrie 2015
Cautam colaboratori din toata tara

Suntem mereu liberi să ne alegem acțiunile, sau lipsa de acțiune – iar viața noastră actuală este suma totală a propriilor noastre alegeri, bune sau rele. Dacă dorim ca viitorul să se schimbe, trebuie să facem alegeri mai bune. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea "Succesul în viață". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Mihai
1 decembrie 2015
loc de munca

-Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala. -Proiectul este lansat de curand si are mari perspective. -Oferta este valabila in toata tara. -NU este necesara niciun fel de experienta! -Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii. -Lucrati intr-un mediu placut, proactiv. -Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic. -Oferim sanse reale de avansare in cariera! -Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale. -Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. -Programul de lucru este flexibil. -Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. -Sunt suficiente studiile medii. -Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. -Solicitati acum mai multe detalii la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Constanta
1 decembrie 2015
Suppeeerrrr

Supeeeeeer NASOL !!! Cineva o sa zica ca e bine ca e gratuit.... Dar cred ca sunteti constienti k o sa fie buluc sau nu o Sa Prindeti loc :)))) eu, personal, nu as vrea sa pun niste patino in picioare dupa Ce oricune are acces la ele .... din cate am Inteles , in satul de vacanta se face oraselul copiilor . Ma refer la agrement .

PATINATORORUL
15 decembrie 2015
MOCA

SALUTARE ! lasa-ti si amaratii care nu au bani sa se bucure ! In sfarsit s-a facut si ceva bun in Constanta ! Oamenii care au bani pt inchiriat patine au unde sa se duca !! ASA CA :SARBATORI FERICITE SI HAI SA NEPATINAM PUTIN !!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4938 secunde