Prefectura Constanța a publicat lista președinților secțiilor de votare din județ

1214
Prefectura Constanța a publicat lista președinților secțiilor de votare din județ - prefecturaapublicatlistasectii-1460568965.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Prefecturii Constanța au publicat pe site-ul instituției lista cu sediile, datele de contact, președinții și locțiitorii Birourilor Electorale de Circumscripții. Astfel, programul de lucru al președinților și a locțiitorilor acestora este, zilnic, în intervalul orar 10.00 -16.00.


Totodată, zilele trecute, președintele Tribunalului Constanța, Viorel Gheorghe Teodor, i-a desemnat, prin tragere la sorți, pe judecătorii din cadrul Biroului Electoral Județean (BEJ) pentru alegerile locale din 5 iunie. Astfel, pentru postul de președinte al BEJ a fost desemnat judecătorul Alina Elena Marin, iar pentru funcția de locțiitor judecătorul Laura Iuliana Opariuc. În ceea ce privește BEM Constanța, a fost aleasă ca președinte judecătoarea Chirățica Enache, iar ca locțiitor Victoria Marilena Mircioi. Potrivit legislației, zilele următoare, BEJ și BEM vor fi completate cu reprezentanți ai formațiunilor politice. 


În altă ordine de idei, tot pe site-ul Prefecturii Constanța a fost publicat ghidul de completare a declarațiilor de avere și interese a competitorilor electorali, ghidul privind incompatibilitățile și conflictele de interese și formularele pentru declarațiile de avere și interese. 


Pe de altă parte, începând de luni, 11 aprilie, partidele politice, alianțele electorale, organizațiile cetățenilor aparținând minorităților naționale și candidații independenți pot depune în scris candidaturile pentru consiliile locale, primari și consiliile județene. Potrivit calendarului alegerilor locale, depunerea candidaturilor va avea loc cel târziu până pe 26 aprilie. Candidaturile vor rămâne definitive la 4 mai. De asemenea, până cel târziu 12 aprilie trebuia comunicat de către AEP numărul de alegători rezultat din Registrul electoral și din listele electorale complementare. Campania electorală pentru alegerile locale va începe pe 6 mai și se va încheia pe 4 iunie, la ora 7.00. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7222 secunde