Prefectul Adrian Nicolaescu: Depun toate eforturile pentru ca județul Constanța să aibă un Spital Regional

264
Prefectul Adrian Nicolaescu: Depun toate eforturile pentru ca județul Constanța să aibă un Spital Regional - adriannicolaescu-1457522856.jpg

Articole de la același autor

Prefectul Adrian Nicolaescu a anunțat astăzi, după ședința Colegiului Prefectural, că depune toate eforturile pentru ca județul Constanța să aibă un spital regional.

"Am fost informat de la ministerul de resort că există fonduri pentru construirea unor spitale regionale. Am fost puțin mâhnit când am aflat că la Constanța documentația nu este finalizată. Este de datoria mea să impulsionez ca toată documentația să fie gata cât mai repede pentru a o trimite Ministerului Sănătății", a declarat prefectul Adrian Nicolaescu.

Prezent la întâlnire, directorul executiv al Direcției Județene de Sănătate Publică Constanța, Cristina Schipor, a explicat că noul spital regional ar urma să fie construit în zona Viile Noi, undeva în spatele serelor. Ea a mai spus că noua instituție spitalicească ar urma să aibă 770 paturi. Totodată aceasta a precizat că nu se cunoaște încă valoarea finanțării pentru construcția acestui spital.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5122 secunde