Predoiu: Euroscepticii nu pot slăbi legătura dintre Italia și România

166
Predoiu: Euroscepticii nu pot slăbi legătura dintre Italia și România - nasultvcatalinpredoiu-1492073867.jpg

Articole de la același autor

Prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu dezavuează comentariile făcute de vicepreședintele Camerei Deputaților din Italia, Luigi di Maio, potrivit căruia Italia nu a făcut bine susținând extinderea UE, pentru că a importat criminalitatea din Est, și amintește că drepturile cetățenilor români sunt încălcate în această țară, cu referire la cazurile de sclavie.


"Domnul Luigi di Maio, vicepreședintele Camerei Deputaților din Italia, invocă o declarație de-a mea din 2009 (!), în care spun că 40% dintre mandatele internaționale de arestare emise de instanțele noastre sunt pentru punere în executare în Italia. Oficialul italian își argumentează astfel ideea că Italia nu a făcut bine susținând extinderea UE, pentru că a importat criminalitatea din Est. Întrebarea e de ce Italia e o țară care atrage criminalitatea?! Nu cumva pentru că politicienii italieni corupți au transformat-o în raiul infractorilor? Aceiași infractori care încalcă și drepturile unor cetățeni din România ținându-i în sclavie!", afirmă Cătălin Predoiu, într-un comunicat de presă.


Liderul PNL subliniază că euroscepticii, precum politicianul italian menționat, nu pot slăbi legătura dintre Italia și România în cadrul UE.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1622 secunde