Ponta primește întăriri. Doi deputați s-au alăturat partidului Pro România

356
Ponta primește întăriri. Doi deputați s-au alăturat partidului Pro România - ponta2-1526998659.jpg
Deputații Cătălin Nechifor și Ion Tabugan au anunțat, ieri, Biroul Permanent al Camerei Deputaților că au demisionat din PSD, respectiv PMP. Ei s-au alăturat partidului condus de Victor Ponta și Daniel Constantin - ProRomânia.


Cătălin Nechifor a adus, ieri, la cunoștință Biroului Permanent al Camerei Deputaților că va fi deputat neafiliat, membru al Pro România.


Totodată, el a renunțat la calitatea de vicepreședinte al Comisiei pentru administrație publică. În plus, el a spus că dorește să activeze, în continuare, ca membru în Comisia pentru administrație, respectiv Comisia permanentă comună a Camerei Deputaților și Senatului pentru relația cu UNESCO.


Și deputatul Ion Tabugan a părăsit grupul parlamentar al Partidului Mișcarea Populară și a devenit parlamentar neafiliat. Potrivit unor surse parlamentare, și el se va alătura partidului ProRomânia. 


Potrivit presei centrale, Tabugan a informat Biroul permanent al Camerei Deputaților că nu mai face parte din grupul parlamentar al PMP și va activa ca deputat independent. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2469 secunde