Ponta: Parlamentul va lua cea mai bună decizie privind salariile demnitarilor

129
1
Ponta: Parlamentul va lua cea mai bună decizie privind salariile demnitarilor - pontasustine-1439290644.jpg

Articole de la același autor

Premierul Victor Ponta a declarat că Parlamentul va lua decizia cea mai bună în privința ordonanței prin care s-a stabilit mărirea indemnizațiilor înalților demnitari ai statului român.

"Sunt convins că Parlamentul va lua decizia cea mai bună", a declarat premierul la România TV, unde i s-a spus că este "de porc" ca mărirea salariilor în sectorul public să înceapă cu cele ale demnitarilor. "Mie mi se pare mai de porc altceva. Să taci din gură două săptămâni, ca să nu-l superi pe domnul Iohannis, și după aia să vii să spui că votezi contra în Parlament, cum a făcut PNL-ul. (...) Am înghițit-o, o las așa, dar e de 10 ori mai de porc", a răspuns Ponta.



Comentează știrea

Cosmin
11 august 2015
Selectam dezvoltatori pentru piata globala.

-Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala. -Proiectul este lansat de curand si are mari perspective. -NU este necesara niciun fel de experienta! -Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii. -Lucrati intr-un mediu placut, proactiv. -Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic. -Oferim sanse reale de avansare in cariera! -Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale. -Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. -Programul de lucru este flexibil. -Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. -Sunt suficiente studiile medii. -Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. -Solicitati acum mai multe detalii la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4848 secunde