Ponta: Cât timp Dragnea va fi președintele PSD, eu nu voi avea niciun rol

162
Ponta: Cât timp Dragnea va fi președintele PSD, eu nu voi avea niciun rol - ponta1-1491901252.jpg

Articole de la același autor

Deputatul social-democrat Victor Ponta susține că atât timp cât Liviu Dragnea va fi președintele PSD, el nu va avea niciun rol în partid, deoarece nu se poate încadra într-o formulă "monocratică" în care "unul singur le știe pe toate".


"Cât timp Liviu Dragnea va fi președintele PSD, eu nu voi avea niciun rol. I-am spus lui Dragnea că vreau să mă retrag din PSD și atunci m-a căutat și a zis: mai stai un pic. Nu cred într-o conducere monocratică. Nu fac parte din această echipă și nu pot să înțeleg ideea de echipă în care unul le știe pe toate. Dacă eu zic că nu-mi place ceva la Liviu Dragnea, nu trebuie să iasă vreo tovarășă de la partid să spună că am atacat România. Dar ideea că dacă dau în Liviu Dragnea dau în fabrici și uzine nu mi-a plăcut", a declarat Victor Ponta, la TVR 1, comparând actuala situație din partid cu PCR.




El a spus că l-a deranjat lipsa de angajare a responsabilității, cu referire la situația generată de Ordonanța 13. 
"Nu cred că un guvern în care totul se decide în altă parte poate să performeze", a spus Ponta, care a dat drept exemplu procedura de adoptare a legii salarizării unitare.


"Legea este a Guvernului, iar ca parlamentar eu o votez, nu e a mea legea", a menționat el.


Victor Ponta a precizat că este în "relații excelente" cu președintele PSD poate tocmai pentru faptul că nu-și vorbesc, însă a punctat că scopul său nu e să se certe cu Liviu Dragnea.




"Cu mine în afara PSD va fi liniște în PSD, problema este dacă și în România totul merge bine. Nu mă pot încadra într-un tip de conducere în care unul le știe pe toate", a mai spus fostul premier social-democrat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5684 secunde