POLITICA ROMÂNEASCĂ, DIN NOU ÎN DOLIU. A MURIT UN FOST VICEPRIMAR

692
POLITICA ROMÂNEASCĂ, DIN NOU ÎN DOLIU. A MURIT UN FOST VICEPRIMAR - candela63593960720-1491979264.jpg
Mircea Gavrilă, fost viceprimar al Clujului între anii 2000 – 2004 a încetat din viață, anunță Monitorul de Cluj. Mircea Gavrilă a ocupat scaunul de viceprimar al orașului din partea PNȚCD, al cărui președinte a fost, în ultimul mandat de primar al lui Gheorghe Funar. Mircea Gavrilă a decedat duminică. Avea 74 de ani, era de loc din Mediaș și a absolvit Institutul Politehnic din Cluj-Napoca. După decesul fostului viceprimar, pe contul de Facebook au fost postate mai multe mesaje de condoleanțe.






Numele lui Mircea Gavrilă a apărut în dosarul de privatizare a clubului de fotbal Universitatea Cluj din 2005, moment la care ocupa funcția de director adjunct. Presa locală a vremii a scris despre salariul său ridicat. Atât cât a fost viceprimar, până în 2004, el a fost persoana delegată din partea Consiliului Local să reprezinte forul în Consiliul Director al clubului de fotbal. După ce prima instanță de judecată i-a obligat pe Sorin Bagiu și Mircea Gavrilă să plătească despăgubirile de circa 6 milioane de lei reprezentând valoarea jucătorilor cedați de FC Universitatea în urma privatizării care s-ar fi făcut ilegal, Curtea Apel Cluj a respins în 2013 recursul lui Gavrilă, admițându-l pe cel al lui Bagiu, potrivit unui articol scris in presa locala la acea vreme.

În 2009 presa locală a scris despre faptul că fostul viceprimar Mircea Gavrilă a inițiat o afacere pe cont propriu, constând într-o firmă producătoare de lentile pentru ochelari.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4569 secunde