Podul de la Agigea rămâne deschis traficului cu până la 3,5 tone

1229
4

Articole de la același autor

În urma discuțiilor pe care le-a avut, astăzi, cu proiectantul, constructorul, reprezentanții CNADNR și primarii localităților din sudul județului Constanța, premierul Victor Ponta a luat decizia ca podul de la Agigea să rămână deschis în anumite condiții. 




Astfel, pe pod vor avea voie să circule doar vehiculele până la 3,5 tone, celelalte, cum ar fi tirurile, urmând să traverseze cu un bac care va fi adus de la Galați.




Comentează știrea

transportator
27 septembrie 2013
bac

cat va costa traversarea cu bacul ?

Uiliam Secspir
27 septembrie 2013
depinde

Intre 500 si 1000 de euro, dar trebuie sa stii ceva la oral.

Răspuns la: bac
Adăugat de : transportator, 27 septembrie 2013
cat va costa traversarea cu bacul ?
iliescu ion
27 septembrie 2013
si daca cade ?

Cred ca nici Ceausescu in idiotenia lui nu lia decizia lu micky mouse de astazi! Daca specialistii spun ca podul este in pericol, numai un plagiator poate sa spuna lasa domne ca mai tine! Sper sa nu se lase cu victime, ca oricum nu va raspunde autorul moral - "plagiatorul".

podar
28 septembrie 2013
despre pod

Tovarasu' Ponta, un copil pe vremea cand Ceausescu inaugural podul blameaza comunismul si scuipa in san. Insa iata ca democratia nu adduce progress in toate directiile si vorba spusa de un intelept cum ca cei de dupa revolutie nu sunt in stare sa dea o mana de var sau sa repare ce a lasat CEausesc iata ca se confirma zi de zi.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5918 secunde