PNȚCD și Partidul Ecologist au semnat un protocol de susținere cu PSD pentru alegerile europarlamentare

260
PNȚCD și Partidul Ecologist au semnat un protocol de susținere cu PSD pentru alegerile europarlamentare - taranisti-1553797786.jpg
Președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, și președintele Partidului Ecologist Român, Dănuț Pop, au semnat, astăzi, un protocol de susținere a Partidului Social Democrat pentru alegerile europarlamentare.

"În aceste zile, am avut mai multe discuții cu președintele PNȚCD, cu președintele Partidului Ecologist Român, care au decis ca, în condițiile în care au strâns peste 200.000 de semnături fiecare partid, respectiv 263.000 de semnături Partidul Ecologist Român, 209.000 de semnături PNȚCD, să nu depună liste, pentru a susține la alegerile europarlamentare Partidul Social Democrat", a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, liderul social-democraților, Liviu Dragnea, aflat alături de Pavelescu și Pop.

Aurelian Pavelescu a reamintit că în urmă cu un an, PNȚCD a susținut mitingul împotriva abuzurilor organizat de către PSD-ALDE. El i-a reproșat președintelui Iohannis faptul că nu își îndeplinește rolul constituțional de mediator și că a "îndemnat populația la revoltă, la nesupunere civică".

Liviu Dragnea a declarat la rândul său că PSD este onorat de sprijinul celor două formațiuni, menționând că PNȚCD a susținut în permanență democrația în această țară și dispariția abuzurilor, promovând interesele României atât în relațiile europene, cât și în cele internaționale.

În ce privește Partidul Ecologist Român, el a menționat că în protocol au fost trecute doar câteva proiecte care vizează protecția mediului, dar că a fost stabilită colaborarea și pentru altele.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4371 secunde