Alina Gorghiu:

"PNL vrea ca legea salarizării unitare să se aplice de la 1 ianuarie 2017"

216
2

Articole de la același autor

Președintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, ieri, că liberalii doresc ca legea salarizării unitare a bugetarilor să se aplice de la 1 ianuarie 2017, punctând că ar fi bine ca Parlamentul să se reunească în sesiune extraordinară pentru acest proiect.

"Opțiunea noastră fermă este ca această lege să se poată aplica de la 1 ianuarie 2017. Ca să se realizeze acest calendar strâns, dar nu din vina noastră, cred că ar fi sănătos ca preț de două-trei zile să uităm de campania electorală. Eu, una, mă angajez să vin în sesiune extraordinară și să susțin o lege benefică pentru toată lumea", a spus Alina Gorghiu.

Ea a susținut că o sesiune extraordinară "nu ar fi rău să se întâmple".

"Dacă PSD reușește să depășească orgoliul că nu are paternitatea proiectului de lege, deși a tot promis-o, eu am toată disponibilitatea de a dezbate legea în Parlament și să o facem să devină realitate de la 1 ianuarie 2017", a mai precizat președintele PNL. 

Comentează știrea

unu'
23 noiembrie 2016
salarizarea

ajunge cu pomenile pt bugetari...mariti SALARIUL MINIM ! doar asa vor simti toti romanii ceva, nu doar incompetentii,hotii angajati la stat ! 70% din ei, nu ar rezista nici 30 de zile la o firma privata, atat sunt de competenti in meseria lor !

Cetățean și creștin
23 noiembrie 2016
Asa este bine ca sa se intample !

Presedintele tzarii si angajatzii de la Cotroceni, angajatzii de la guvern, primul ministru, parlamentarii si rangurile preotzesti, sa numai fie platitzi=remuneratzi de la stat, sa fie functzii fara salariu si atunci vetzi vedea, ca au sa fie bani pentru : salarii si pensii si totodata că se v-a micsora numarul doritorilor de functzii si de trântori care : sug si storc seva poporului / tzarii acesteia ! Incercatzi si vetzi vedea că vor fi imediate, ca acesti oameni pusi pe căpătuiala, nu se vor mai certa si "lupta" atat de mult pentru aceste functzii bănoase si fara bătăi de cap! Cearta lor este doar,ca sa mascheze furăciunile, excrocheriile si imbogatzirea lor fără margini, iar noi, oamenii sa avem ce vorbi, si sa nu mai gandim, dealtminteri,la ce fac ei, cu averea acestei tzari ! Pe noi, ne impovareaza cu zeci, sute de taxe si impozite, ca ei sa aiba ce jefui cu cei din afara tzarii noastre, RUUUUUUSINE, sa va fie si mai zicetzi ca suntetzi crestini, atzi fi in stare sa va lepădatzi de : DUMNEZEU, botezul intru HRISTOS si de credintza crestină ortodoxa, numai ca sa acumulatzi averi, peste averi si cand ne gândim, ca la vremea plecarii la cele vesnice, plecam doar cu ce avem pe noi, plus PATRU lemne oricât de scumpe ar fi, in lei ori euro ?!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0587 secunde