PNL va depune moțiuni simple pe educație, sănătate și transporturi

137
PNL va depune moțiuni simple pe educație, sănătate și transporturi - ralucaturcan7-1504440374.jpg

Articole recomandate

Liberalii au decis susținerea de moțiuni simple pe educație, sănătate și transporturi și constituirea a două comisii de anchetă privind angajările din MAI și infrastructură.


"Am decis să susținem o moțiune simplă pe educație la începutul anului școlar, pentru că anul acesta școlar începe fără manuale pentru elevii de clasa a V-a și sunt aceiași copii care începând cu clasa pregătitoare nu au avut manuale la început de an școlar. De asemenea, lipsa avizelor de funcționare pentru marea majoritate a instituțiilor școlare din România și lipsa de acțiune guvernamentală pentru a reglementa această situație, politizarea managementului educațional și lipsa de preocupare și de decizie a Ministerului Educației cu privire la cuplarea sistemului de educație cu piața muncii. Am ajuns ca unele universități să fie fabrici de diplome și unii copii să părăsească școala și să nu își găsească un loc în societate și pe piața muncii, de aceea reacția și răspunsul PNL la aceasta mare îngrijorare este de întărire a învățământului profesional și de forță de muncă bine calificată", a declarat prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan, citată de Agerpres. 


Raluca Turcan a precizat că liberalii au decis depunerea unei moțiuni simple pe sănătate și a precizat că PNL va solicita și două comisii de anchetă în ceea ce privește infrastructura și angajările din MAI.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8685 secunde